Jump to content
Bazuinen

Richtlijnen voor deze rubriek!


Recommended Posts

1. Geen discussies: Leden mogen geen reacties of discussies starten op de geplaatste teksten. Dit omvat zowel positieve als negatieve feedback. De topicstarter kan wel aangeven of er vragen mogen gesteld worden.

2.  Respectvolle inhoud: Alle bijdragen moeten respectvol zijn en mogen geen beledigende, discriminerende of kwetsende taal bevatten.

3.  Geen plagiaat: Alleen originele teksten van de leden zelf mogen worden geplaatst. Plagiaat of het kopiëren van werk van anderen is niet toegestaan. Uiteraard moet u ergens uw kaas halen, maar doe het zonder AI of enkel bronnen te citeren.

4.  Geen propaganda: Vermijd onderwerpen die bekend staan om hun controversiële aard en die sterk uiteenlopende reacties kunnen oproepen, zoals politiek of persoonlijke aanvallen.

5.  Moderatie en goedkeuring: Alle bijdragen moeten vooraf worden goedgekeurd door een moderator om te zorgen dat ze voldoen aan de richtlijnen van de rubriek.

6.  Duidelijke structuur: Teksten moeten duidelijk en goed gestructureerd zijn, met correcte grammatica en interpunctie, om misverstanden en onduidelijkheden te voorkomen. Wij voelen ons vrij correcties aan te brengen, maar zullen uw context en schrijfstijl respecteren. Het zou dan gaan over schrijffouten bijvoorbeeld.

7.  Breng het naar het forum: Als leden willen reageren of feedback willen geven op een tekst, mag je in een andere (gepaste) rubriek een nieuw onderwerp openen om de vrijheid tot discussie te genieten.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...